Som administrator kan du sende ny PIN-kode til de ansatte som trenger det. Merk at kun den ansatte kan se sin PIN-kode.

Det finnes to måter å sende PIN-kode til de ansatte. Her skal vi vise begge.

1. Fra ansattlisten

Lag ny PIN-kode til én ansatt

1.1 Gå inn i ansattlisten. Til høyre for hver enkelt ansatt finnes et menypunkt. Her trykker du på Lag ny PIN og send til ansatt.

1.2 Her kan du velge om du vil sende koden på SMS eller epost. Marker den du ønsker eller begge. Den ansatte vil da motta en SMS eller epost med sitt ansattnummer og ny pinkode for å logge inn.

Lag ny PIN-kode til alle ansatte

1.1 Gå inn i ansattlisten. Helt i toppen finner du en nedtrekkspil. Når du bruker denne så vil den gi deg mulighet til å generere PIN til alle ansatte som vises i listen. Så det vil si om har valgt å filtrere på èn konkret avdeling i avdelingsvelgeren så vil du kunne generere nye PIN-koder for denne avdelingen spesifikt. Trykker du på Lag ny send ny PIN-kode.

1.2 Her kan du velge om du vil sende koden på SMS eller epost.

2. Fra ansattkortet

Fremgangsmåte

2.1 Inne i ansattkortet, velg fanen Preferanser

2.2 Velg så knappen Lag ny PIN og send til ansatt. Her kan du velge om du vil sende koden på SMS eller epost, marker den du ønsker eller begge.

2.3 Velg Lag og send.  Den ansatte vil da motta en SMS/epost med sitt ansattnummer og ny PIN-kode for å logge inn.