Denne artikkelen forklarer hvordan du kan endre en eksisterende turnus/arbeidsavtale.

Endre eksisterende turnus

1. Ved korrigering av en allerede en eksisterende turnus må du inn på ansattkortet til den ansatte det gjelder.

2. Under fanen Turnuser finner du turnusene til den ansatte. Klikk på Rediger på turnusen du ønsker å endre.

3. Start med å slette utrullede vakter

4. Hvis du har endret enkeltvakter i vaktlisten må du ta stilling til om de skal overskrives.

5. Du kan så endre på klokkeslett/arbeidstyper/avdelinger, slik at turnusuken(e) blir riktige. Når endringene er gjennomført er det bare å rulle ut turnus. For å se over at alt stemmer kan du klikke deg tilbake til vaktlisten.
Dersom du for eksempel har endret et arbeidstidsparameter fra å ha pausetrekk til ikke å ha det, må vaktene slettes, og deretter legges inn på ny.

6. Hvis du i steg 4 valgte å ikke overskrive endrede vakter trykker du "hopp over dag".

For å se over at alt stemmer kan du klikke deg tilbake til vaktlisten.

Endrer du en eksisterende turnus vil planlagte vakter bli endret helt tilbake til startdatoen for turnusen, men registrerte timelinjer i Timelisten vil ikke bli påvirket.

Ved ny arbeidsavtale se her!