På stempleskjermen taster du inn ansattnummer og pinkode.

Da vil den du komme til din hjem-meny, hvor du kan gå til "min profil" ved å trykke på ditt bilde oppe til høyre.

Du kommer da inn i bilde over dine personlige innstillinger.
Under "Mine kort" kan du legge til og redigere dine kort.

For å legge inn nytt kort, trykker du inn i feltet for "kortkode" deretter holder du kortet/brikken over kortleseren som er tilkoblet enheten, til du ser at koden automatisk kommer inn i feltet for kortkode. Deretter trykker du lagre.

✅ Nå er ditt nye kort lagt til og du kan nå legge kortet på kortleseren for å logge deg inn i Tidsbanken.

PS: Innlogging med kort forutsetter at dette er aktivert under Systeminnstillinger.