For å kunne legge filer inn i startup trenger man en snarvei av exe-filen man ønsker skal starte. Snarveien vil limes inn i ny mappe.

Windows 8 / Windows 7

Trykk Windowsknappen R

Skriv inn: shell:startup Viktig at dette skrives inn riktig.

Legg inn snarvei til programmet du ønsker skal starte med Windows.

Lukk mappen, start maskinen på nytt og kontroller at programmet starter som ønsket

Dette må blant annet gjøres om man skal bruke i kortleser Tidsbanken.