Dersom du ikke husker deres Tidsbanken Firma-ID og/eller passord, kan du få dette sendt på sms eller e-post dersom du er administrator.

Står du derimot foran en stempleskjerm eller fellesenhet som må logges på med Firma-ID og passord kan du ringe til oss på support, så vil vi hjelpe deg - 55 27 37 00.

Glemt firmapassord

Hvis du allerede er innlogget på Tidsbanken på en av dine private enheter, så kan du enkelt få tilsendt firmapassord på sms.

Det er kun administratorer i Tidsbanken som kan få tilsendt firma-id og passord.

Gå til Hjem-menyen. Trykk på skiftenøkkelen nede i høyre hjørne og velg Motta firmapassord:

Her vil du se din bedrift sin Firma-id og kan velge å få tilsendt passordet på sms. Dette sendes til nummeret som er registrert på din profil i Tidsbanken

Glemt Firma-ID og/eller passord

På nettsiden auth.tidsbanken.net så kan du trykke på knappen Glemt Firma-ID og Firmapassord under innloggingsbildet. Det vil ta deg til et skjema som du kan fylle ut.

Det er kun administratorer i Tidsbanken som kan få tilsendt firma-id og passord.

Firma-ID og Firma-passord er ikke det samme som ansattnummer og pin-kode.

Er du ikke administrator?

Er du vanlig ansatt og har behov for å logge på Tidsbanken fra din personlige enhet, som for eksempel en mobiltelefon, så benytter du din personlige lenke. Hvis du ikke har din personlige lenke tilgjengelig så kan du få denne tilsendt av en din leder

Visste du at din leder også kan sende deg ny pin kode på SMS hvis du har glemt den?