God struktur gjør det enklere å navigere mellom dokumenter i Kvalitetsmanualen.

Denne videoen gir kjapp gjennomgang av hvordan strukturen i Kvalitetsmanualen fungerer og opprettes.

1. Opprett ny bok:

Bøker er det øverste strukturelle nivået i kvalitetsmanualen. Listen over bøker vil være synlig når du trykker på Dokumenter i Kvalitetsmanualen.

1.1 For å opprette en ny bok, så trykker du på tegnet.

2. Opprett nytt hovedemne

Du kan opprette flere hovedemner innenfor en bestemt bok. Klikk på ønsket bok og klikk deretter på + Nytt hovedemne. Her kan du gi navn til nytt hovedemne før du oppretter.

3. Opprett nytt delemne

Innenfor hvert hovedemne kan du definere ett eller flere delemner. Et delemne angir et mindre område, en avgrenset del av et tema i et hovedemne og bok.

Opprett nytt delemne ved å velge ønsket bok og hovedemne. Klikk deretter på + Nytt delemne.