Pålogging i Tidsbanken

1. Gå til http://min.tidsbanken.net og skriv inn firma-id og passord.

Firma-ID får du fra bedriftens Tidsbanken-administrator. Dersom du er administrator og har mistet firma-ID, trykk her.

2. Ansattnummer og din PIN-kode.

Når du har logget deg på med firma-ID og passord, kan du og dine ansatte logge dere inn som brukere i deres database. For å gjøre dette trenger du ditt ansattnummer og PIN-kode.

Hvis du ikke har ditt ansattnummer og PIN-kode, får du dette av en Tidsbanken-administrator hos dere, eller en internt ansvarlig for Tidsbanken.

Er dette første gang du logger på med ditt ansattnummer er mest sannsynlig pinkoden din satt til "0".

Logge inn med mobil

Hvis du ønsker at de ansatte skal kunne logge inn i Tidsbanken uten å skrive inn firma-id eller passord kan du logge inn via personlig lenke. Hver enkelt ansatt kan ha sin egen personlige lenke som gir de direkte tilgang til sin bruker i Tidsbanken.
Denne kan sendes på SMS til alle ansatte. Dette gir ikke automatisk tilgang til stempling.

Les mer om pålogging med kort eller brikker her!

Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer. Bestill en uforpliktende demo!