Hvis noen sider i Tidsbanken ikke vises som de skal, så hjelper det som oftest å oppdatere lokallageret i nettleseren. Dette er noe alle brukere kan gjøre, uavhengig av tilgangsnivå.

1. Klikk på skiftenøkkelen nede til høyre på skjermen din. Du kan gjøre dette fra hvilken som helst side i Tidsbanken, med unntak av Hjem-menyen, som ikke benytter lokallager.

2. Velg Oppdater lokallager.

3. Trykk på knappen som ber deg laste siden på nytt.

Dersom du blir møtt av en blank side, eller dette ikke fungerer så kan du trykke Ctrl+Shift+R på tastaturet for å tvinge siden til å laste på nytt.

Video: https://share.vidyard.com/watch/wmn6p8SoQfJXfLTq2MLP5f?

Ditt lokallager er nå oppdatert!