For å hente bilder/filer fra Dropbox må dere først knytte deres Dropbox-bruker til Tidsbanken. Klikk her for å gjøre dette.

I denne artikkelen vises det hvordan du kan laste opp bilder/filer til Tidsbanken

Fremgangsmåte - last opp filer til ansatte:

1. Gå til ansattlisten

2. Velg den aktuelle ansatte og gå til fanen for "Filer"'

3. Trykk "Velg filer"

4. Velg ønsket fil fra filutforskeren.

5. Trykk på "Åpne" for å laste opp filen.

6. Filen er nå opplastet og tilgjengelig i Tidsbanken

Fremgangsmåte: Last opp profilbilde til ansatte

1. Gå til fanen "personalia" i ansattkortet og klikk på "endre bilde"

2. Trykk "Rediger profilbilde"

3. Du kan nå laste opp bilde fra filer, eller ved å ta et bilde ved hjelp av Web-kamera på din PC.

4. Tilpass bilde og trykk "Oppdater profilbilde" for å lagre.