For å fjerne tilkoblingen mellom Dropbox og Tidsbanken må man logge seg inn på sin egen Dropbox konto i en nettleser

Klikk på ditt brukernavn og velg Innstillinger.

Gå til Tilkoblede apper

Da skal Tidsbanken stå på listen over tilkoblede applikasjoner. Denne fjerner man enkelt ved å koble fra. Da vil Tidsbanken miste tilkoblingen

Hvis du fremdeles ikke får fjernet Dropbox-tilkobling til Tidsbanken kan du kopiere og lime  følgende URL inn i nettleseren: min.tidsbanken.net/dropbox_registrering