Budsjetterte lønnskostnader kan importeres inn i Tidsbanken for et år om gangen, fordelt ned på den enkelte måneden.

Dette gjøres ved å først av alt navigere seg inn på lønnskostnadsrapporten under Rapportering. Eller klikk direkte på nøkkeltallet for lønnskost på Hovedmenyen.

Herfra kan man klikke seg inn på fanen som heter OmsetningKlikk deretter på et hvilket som helst tall i visningen (markert med gult)

Klikk deretter på Importverktøy og velg Import fra Excel pr år.

Her får man opp forskjellige valg basert på hvilke tall man ønsker å legge inn

I dette tilfelle tar vi for oss budsjetterte lønnskostnader. Da velger man altså budsjett i første kolonnen og kostnader i andre kolonnen.

Her er et eksempel på hvordan Excel-arket skal se ut:

Her kan du laste ned en Excel fil ferdig som er ferdig satt opp med kolonner

Kolonnene i filen må se ut nøyaktig som i oppskriften på siden

Lim inn innholdet (UTEN OVERSKRIFTENE)

Trykk på Test for å sjekke at alle kolonner og tall er riktig før det lagres

Omsetingstallet som står i Excel-arket på den enkelte måneden må representere den totale budsjetterte kostnaden for den gitte måneden.