Tidsbanken lagrer informasjonskapsler lokalt på datamaskinen for at den skal huske relevant informasjon og laste deler av Tidsbanken kjappere.
Dette skjer med en gang man logger inn i Tidsbanken og skriver inn firmainnformasjon. Dersom man prøver å logge på et annet firma kan det ofte bli krøll med disse informasjonskasplene.

En smart løsning på dette kan være å bruke et modus i nettleseren som lar deg midlertidig logge inn i andre databaser uten å legge igjen informasjonskapsler.

Fremgangsmåten for hvordan dette gjøres varierer for hvilken nettleser man bruker.

Google Chrome

• Velg Verktøy (tre streker oppe til høyre) -> Innstillinger
  • Velg "Nytt inkognitovindu"
  • Man kan også trykke CTRL + SHIFT + N

Mozilla Firefox

• Velg Firefox (helt oppe til venstre)
  • Velg "Nytt privat vindu"
  • Man kan også trykke CTRL + SHIFT + P

Internet Explorer

• Velg Verktøy(tannhjul helt oppe til venstre) -> Sikkerhet
  • Velg "Inprivate-visning"
  • Man kan også trykke CTRL + SHIFT + P

Safari

• Velg Safari helt oppe til venstre
  • Velg "Privat nettlesing"