Som administrator i Tidsbanken kan du legge til firmalogo. Her viser vi hvordan.

Hvordan legge inn firmalogo i Tidsbanken

1. Dette forbeholder at  logoen er tilgjengelig på internett. Det enkleste er å gjøre et google-søk på deres firmanavn + logo for å finne et passende bilde.

Tips: Legg til "png" på slutten av søkeordet for å finne en logo med gjennomsiktig bakgrunn. Eks "tidsbanken logo png".

2. Klikk på ønsket logo. Høyreklikk på bildet og velg Åpne bildet i en ny fane.

3. Åpne den nye fanen og kopier adressen  (url) som kommer frem i adressefeltet.

4. I Tidsbanken trykker du på skiftenøkkelen nede til høyre og velger Firmaopplysninger. Lim inn nettadressen i logo-feltet. Trykk Lagre.

Når logo er registrert vil denne vises på blant annet stempleskjermen hvor ansatte logger på med sitt ansattnummer og pin kode, samt på diverse rapporter. NB: Det kan ta opptil 5 minutter før logoen vises.