Det er mulig å legge inn egendefinerte tekster (klar tekst, logo, bilder, tabeller, osv) på enkelte rapporter. Denne teksten blir da synlig som rapporthode, topptekst eller bunntekst alt etter hvor man aktiverer den - Dette er en funksjonalitet som primært benyttes av kunder som benytter Prosjektmodulen i Tidsbanken.

For å aktivere og definere slik tekster går man til Systeminnstillinger (Pil nede i høyre hjørnet -> Innstillinger), her velger man fanen Tekster.

1. Klikk på knappen Ny tekst
  2. Ta stilling til hvor du ønsker at denne teksten skal vises, ved å velge en av kategoriene i nedtrekkslisten.
  3. Hvis man kun ønsker å legge inn "klar tekst" så kan dette gjøres i feltet Tekst.
    1. Hvis man ønsker å formatere teksten eller eventuelt legge inn bilde eller lignende så trykker man på knappen (bilde av en penn mot en blokk) som er plassert til venstre for katergorien man velger.
    2. Man kommer nå til et tekstfelt med redigeringsmuligheter i toppen slik at man kan gjøre tekst fet, kursiv osv, samt legge inn lenker, biler, tabeller, osv.
    3. Avslutt med Lagre.
  4. Avslutt med Lagre

Info  Hvis man ønsker å redigere en tekst følger man steg 2-4 i overnevnte liste.

Info  Hvis man ønsker å slette en tekst krysser man av i feltet Slett og trykker Lagre.

Info  Hvis man ønsker å redigere kategori på en tekst velger man ny kategori i nedtrekkslisten og avslutter med Lagre.