Tidsbanken er nettbasert, som betyr at du kan logge inn fra hvor som helst, enten på pc eller telefon/nettbrett. Tidsbanken leverer også Stempleskjermer

Innlogging i Tidsbanken

For Administrator

Gå til auth.tidsbanken.net og skriv inn Firma-ID og Firmapassord.

Firma-ID og passord er forbeholdt administratorer i Tidsbanken.

Dersom du er administrator og har mistet firma-ID, trykk her.

For Ansatte

Når administrator har logget enheten på riktig firmaside, er neste steg å logge seg inn med ansattnummer og pin-kode for å kunne stemple. Ansattnummer og pin-kode blir sendt ut når en bruker opprettes første gang, men administrator finner dette enkelt i ansattlisten dersom det er behov. Pin-koden kan endres av den enkelte ansatte, ellers så kan administrator sende ut en tilfeldig generert pin-kode på sms og epost.

Logge inn med mobil

Hvis du ønsker at de ansatte skal kunne logge inn i Tidsbanken på en egen telefon eller pc, så gjøres dette enklest ved å sende dem en personlig lenke. Da blir man sendt direkte inn på sin egen bruker, uten behov for manuell pålogging. Merk at dette ikke automatisk gir tilgang til å stemple.

Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer. Bestill en uforpliktende demo!