I Tidsbankens budsjettverktøy er det mulighet for å importere budsjettert omsetning og lønnskostnader direkte fra Excel. Denne artikkelen viser hvordan du kan Importere fra Excel pr år. Først viser denne artikkelen hvordan du oppretter en Excel-fil med riktig format. Deretter viser den hvordan du importerer Excel-filen til Tidsbanken på riktig måte.

Importer budsjett til Tidsbanken for å få større utbytte av  Nøkkeltallsrapporten

Først en kort video som viser hvordan du importerer:

1. Opprett Excel fil

For å importere budsjetterte tall pr år, må Excel filen først innhold en kolonne for Avdeling. Denne kolonnen definerer hvilke avdeling budsjettallene skal gjelde for. Deretter har Excel filen en kolonne for hver mnd i året. Her legges budsjettet for hele mnd. Når budsjettet importeres til Tidsbanken, vil månedstallet deles i dagsbeløp. Se under for eksempel på hvordan Excel filen skal se ut.

Her kan du laste ned en Excel fil ferdig som er ferdig satt opp med kolonner

2. Importer budsjett til Tidsbanken

Start med å gå til Budsjett og Omsetning

Klikk deretter på Importverktøy og velg Import fra Excel pr år.

Velg deretter hvilke tall du ønsker å importere, samt år.

Deretter kopierer du tallene i Excel som du ønsker å lime inn. Overskriftene skal ikke være med i det kopierte feltet.

Lim tilslutt inn det kopierte feltet i Tidsbanken og klikk på Test. Når du har sjekket at tallene er riktig kan du klikke på Lagre.

Budsjettet vil nå legges seg inn i Tidsbanken. Månedsbeløpet fordeles på arbeidsdagene i måneden.