Gå inn på kartotekmenyen og klikke på " Vis Avansert".

Deretter klikker du deg inn på Hovedmeny:

Velg "Nytt menyelement":

Her legger du inn påkrevd informasjon som ID-nr, Hva du ønsker å kalle elementet og Filpath:

Merk

Info  På filpath legger du inn følgende: stemple4.asp?handling=inn&iarb=XXX (Hvor xxx erstattes med nr. på arbeidstypen som skal stemples på)

Deretter må du legge til opprettet menypunkt for den/de ansatte som skal ha tilgang til dette:

Nå vil menypunktet/Stempleknappen være tilgjengelig for de ansatte som har fått tilgang til dette: