Merk  Før du kan overføre lønnsgrunnlag til Mamut må du installere Tidsbanken Mamut lønn integrasjon og konfigurer dette, mer informasjon her.

Import av lønnsgrunnlag

1. Hvis Lønnsbehandling ikke er gjennomført i Tidsbanken enda, så må denne gjennomføres før du går videre.
  2. Åpne opp programmet Tidsbanken Mamut lønn integrasjon
  3. Påse at rett firmadatabase er valgt oppe til høyre.
    • Er feil database valgt, velg riktig database og trykk på oppdater ikonet til venstre for nedtrekksmenyen.
  4. Trykk på knappen Hent grunnlag fra api. Programmet vil nå hente lønnslinjer fra Tidsbanken og hente disse inn i programmet for en forhåndsvisning.
  5. Du blir nå presentert en liste over lønnsposter.
    Merk  Husk alltid å se gjennom denne listen før du overfører og legg spesielt merke til eventuelle feilmeldinger (markert med rødt i bildet under)

6. Hvis alt ser greit ut så kan du trykke på Overfør. Lønnsgrunnlaget blir da importert til Mamut.