Det er mulig å aktivere lyd ved inn og ut stempling slik at man også i form av lyd får tilbakemelding om stemplingen ble gjennomført og om det var en Inn- eller Ut-stempling som ble gjennomført.

Lyd ved stempling settes opp i ansattegruppene. Noe som betyr at man kan sette dette opp for kun deler av de ansatte hvis man ønsker det.

Oppsett

Naviger deg til rett ansattegruppe, her velger du fanen Stempling. Aktiver lyd ved stempling ved å krysse av i boksen Aktiver. Man kan så legge inn hvilken lyd man ønsker ved innstempling og ved utstempling. Tidsbanken kommer med et sett standardlyder som kan velges i de respektive nedtrekksboksene.

Husk å trykke lagre når du har valgt ønsket lyd!

Dersom du ikke får testet lydene, må du tillate lyd i nettleseren. Se her for hvordan du gjør det.

Info  Hvis du har egne lydfiler du ønsker å benytte så kan du linke opp til disse ved å legge inn adressen til hvor disse befinner seg.