Tidsbanken kan oversettes til de fleste språk

Hvis du har ansatte som ikke forstår eller foretrekker norsk i Tidsbanken, kan du eller den ansatte angi et eget språk.

Dette vil endre navn på menyer, hjelpetekster og så videre. Merk at endringen gjøres på hver enkelt bruker.

Nedenfor skal vi vise hvordan man bytter språk som administrator og som ansatt:

1. Fremgangsmåte for administrator

1.1 Søk opp den ansatte det gjelder ved ansattnummer/navn i søkefeltet, eller finn personen manuelt i ansattlisten. Klikk på den ansatte for å komme til ansattkortet.

1.2 Trykk på fanen Preferanser. Gå til nedtrekksmenyen for Språk og velg ønsket språk. Avslutt med å lagre.

2. Fremgangsmåte for ansatte

2.1. Trykk på profilbildet ditt oppe i høyre hjørne. Velg deretter Min profil.

2.2. I profilmenyen trykker du på Endre språk. Velg ønsket og trykk Lagre.