Denne artikkelen forklarer hvordan du gir de ansatte tilgang til å stemple via personlig lenke. Dette kan settes opp i ansattkortet eller ansattgruppen.

1. For å gi en bestemt ansatt mulighet til å stemple via mobilen, gjør du følgende

1. 1. Gå til ansattlisten og klikk på den aktuelle ansatte du vil gi tilgang.

1. 2. Gå til fanen Tilgang, velg Ja under stemple via personlig lenke

2. For å endre gruppestandard på en ansattgruppe, og gi alle tilgang til å stemple med personlig lenke gjør du følgende

2. 1. Trykk på skiftenøkkelen nede i høyre hjørne, velg kartoteker. Klikk på ansattgruppen og gruppen du vil gi tilgang til.

2. 2. Gå til fanen Tilgang, velg Ja under stemple via personlig lenke

Merk! Dette vil kun gjelde for ansatte som har "gruppestandard" på sitt ansattkort, og ikke de som har blitt endret til enten "ja" eller "nei".