Oppe til venstre i bildet finner du innstillinger for hvilke avdelinger du vil vise i vaktlisten. 

Kryss av for avdelingene du ønsker å planlegge på.


  • "Vis ansatte som tilhører valgte avdelinger" gir deg en visning med alle ansatte på avdelingene du har krysset av for. 
  • " Vis ansatte som har vakter på valgte avdelinger" gir deg en visning med alle ansatte som er planlagt på avdelingene du har valgt, i valgt periode, uavhengig av hvilken avdeling de tilhører. 
  •  "Skjul eksterne vakter" dersom ansatte på avdelingen du har valgt har vakter på andre avdelinger kan du velge å skjule disse vaktene. Alternativt viser de i vaktlisten, men med en lysere farge. 


Klikk på "oppdater" når du er fornøyd med innstillingene du har valgt.


Vis avdeling på vaktene

Dersom du velger å se flere avdelinger anbefaler vi å trykke på tannhjulet oppe til høyre og velge "avdeling" som visning på selve vaktene. 


Dersom alle avdelingene er "hvit" har du ikke valgt en spesifikk avdeling å planlegge på, og vaktene du oppretter blir knyttet til avdelingen den ansatte tilhører. 


Dersom du ønsker å planlegge å en spesifikk avdeling, uavhengig av den ansattes tilhørighet trykker du på ønsket avdeling slik at den blir markert med blått. Vakter du oppretter knyttes mot markert avdeling.