Ved opprettelse av prosjekter, prosjektlinjer, aktiviteter m.m. kan man sette Tidsbanken til å autonummerere disse.

For å aktivere denne funksjonen må man først klikke inn på Innstillinger, og deretter velge fanen Begreper, som vist på bildet under.

1. Huk av der du skal benytte autonummerering, og videre hake av for numerisk ID:

2. Når dette er gjort velger man fanen Autonummerering, og haker av for hvor autonummerering skal aktiveres. Det vil da komme frem en boks hvor du kan definere startnummer for autonummereringen. Husk å lagre!