Dersom du har forlenget en arbeidsplan / turnus litt ut i det nye året, vil gjerne tidskontoen være litt i ubalanse hvis en ansatt har stemplet på dager før ny turnus var på plass. Du kan enkelt ordne dette ved å følge denne fremgangsmåten, etter å ha fornyet turnus.

Hent forventet tid

Gå inn til Flere vedlikeholdsfunksjoner via skiftenøkkelen nede i høyre hjørne.

Definer perioden du ønsker å oppdatere og velg en ansatt. Vanligvis vil dette være fra starten av en turnus til dagens dato. Trykk deretter på hent forventet tid

Du vil få en oversikt over hvor mange timelinjer som er oppdatert og hvor mange som ikke trengte oppdatering under resultat.

Vi anbefaler å gjøre det pr, ansatt for å ikke overbelaste systemet. Dersom du velger alle ansatte over en lang periode kan det ta lang tid før systemet har beregnet ferdig. Pass på å ikke lukke vinduet før alle prosesser er ferdig.