I kundelisten er det mulig å tilpasse synlige kolonner og visningsfilter. Denne artikkelen forklarer hvordan dette gjøres i to deler. 

Tilpass kundelisten og få en mer oversiktlig kundeoversikt


Kundelisten finner du under menypunkter Kunder og viser en oversikt over kunder og partnere som du har opprettet i Tidsbanken. For mer informasjon om hvordan du oppretter kunder kan du lese her. Kundelisten er mulig å tilpasse etter filter og kolonner. 



1. Tilpass visningsfilter

Du kan tilpasse kundelisten etter filtrene som du finner langs venstre kantmeny. Du kan bruke disse filtrene til å enklere finne frem til en spesiell kategori av kunder. For å bruke filtrene må disse opprettes. Les her for hvordan dette kan gjøres


2. Tilpass synlige kolonner

Det er også mulig å tilpasse kolonnene som vises i kundelisten. For å endre på dette går du først til fanen for Innstillinger


Deretter velger du hvilke kolonner som du ønsker å vise. For at kolonnene skal vise informasjon er det viktig at det ligger informasjon i kundekortet til kunden. Les mer om dette her. Klikk på Lagre innstillinger når du har valgt ønskede kolonner. Disse vil nå vises i kundelisten.