I kundekortet er det mulig å filtrere kunder etter ulike kategorier/filter/knagger. Dette kan brukes til å kategorisere kunder, samt å filtrere kundelisten. 

I denne artikkelen vil det vises hvordan du kan opprette ulike filter som kan brukes til å kategorisere kunder. Det vil også vises hvordan disse kan brukes. 


1. Velg ønsket kunde


2. Gå deretter til kundedata

Under fanen for kundedata vil du få en oversikt over en rekke kategorier som du kan filtrere kunden etter. Kategoriene er egendefinerte og gir dere muligheten til å kategorisere kunder etter eget behov og ønske. 


3. Opprett Kategori

Det er mulig å opprette 5 ulike kategorier som kan tolkes og brukes på deres foretrukne måte. 


Denne supportartikkelen vil vise hvordan du oppretter en ny KundestatusFremgangsmåte for å opprette de andre kategoriene er identiske. For å opprette ny Kundestatus kan du trykke på tittellinjen i blå skrift . Dette vil føre deg videre til kartotek-siden, hvor du kan opprette ulike valg for hver kategori. Klikk på Ny kundetype for å opprette



Du vil her få muligheten til å definere den nye kundestatusen. Klikk på Lagre for å opprette. 



Når du har opprettet ønskede kundestatuser, kan du anvende dem til å kategorisere kunden. 


Bruk av kundekategorier kommer også frem i Kundelisten. Kundelisten kan du tilpasse for å vise ønskede kategorier og filter. Les mer om dette her