CRM modulen er et verktøy som kobler bedriftens prosjekter og aktiviteter med deres partnere. Denne artikkelen gir et oversiktsbilde over funksjonalitet i CRM modulen og vil linke videre til artikler som gjennomgår funksjonalitet og bruksanvisninger. 


Bruksområde

I CRM Modulen i Tidsbanken får du muligheten til å opprette kunder, leverandører og andre partnere som inngår i bedriftens nettverk og arbeidsflyt. Disse partnerforholdene kan kobles mot prosjekter og aktiviteter i Tidsbanken. Dette gir oversikt over partnerens kobling til prosjekt, anlegg, order, fakturering og annen nyttig informasjon. 


Opprett Kunde/Leverandør

I CRM modulen er det mulig å opprette kunder og leverandører manuelt. Les mer om hvordan dette gjøres her. Det er også mulighet for å importere kunder fra andre ERP-system. Les mer om dette her



Koble til Prosjekt/Aktivitet

CRM modulen i Tidsbanken brukes hovedsakelig til å koble kunder til prosjekter og aktiviteter. Denne koblingen opprettes i prosjektdata, eller i aktivitetskortet. Dette bidrar til å skaffe oversikt over kundeforholdet, samt gjøre kundekommunikasjon og rapportering enklere. 



Full kontroll på kundeforholdet

Når kunder er koblet til prosjekter, er det enklere å dokumentere kommunikasjon med kunden. Det er eksempelvis mulig å dokumentere henvendelser og oppdateringer som gis til kunden, som sørger for at alle som er involvert og informert om utviklingen i kundens prosjekt. 

Det er også mulig å ha oversikt over ulike prosjekter du har med kunden, status på prosjektet, samt diverse nøkkeltall.