Det først du må gjøre er å slå av datamaskinen:

Se gjennom følgende punkter og start maskinen på nytt når du har sett for deg hva som må gjøres.

nb. Her trenger du å koble til et eksternt tastatur!

• Trykk F9 (to ganger i sekundet)

• Deretter kommer det opp en melding "Please wait"

• Trykk på "Reset your PC" når dette dukker opp.

• Deretter en melding "Here's what will happen"
    •  trykk på Next

• Videre må du ta stilling til hvordan den skal tilbakestille maskinen Her velger du følgende alternativ: "only the drives where Windows is installed

Merk  Ikke trykk på "All drives" Dette vil gjøre slik at man ikke kan installere Windows på den igjen.

• Du skal også ta stilling til hva du vil gjøre med eksisterende filer. Velg "Just remove my files"

Merk  Ikke trykk på "Fully clean the drive" Dette vil gjøre slik at man ikke kan installere Windows på den igjen.

• Trykk tilslutt på "Reset"

Da vil maskinen tilbakestille seg til fabrikkinnstillinger. Dette kan ta litt tid.

Se artikkel her for oppsett av stempleskjerm