Følg disse punktene for å sette opp din PC til Tidsbanken

Oppsett av Windows

1. Velg språk (norsk)

2. Godta lisensvilkår

3. Hopp over "Hold PC-en din sikker"

4. Gi maskinen et navn. For eksempel "Tidsbanken - PC"

5. koble til et trådløst nettverk

6. Bruk hurtiginnstillinger

7. Velg brukernavn. For eksempel Tidsbanken

8. Ved spørsmål om Microsoft-konto kan du trykke
    1. "opprett ny konto"
    2. Logg på uten Mikrosoft-konto

Installasjon av programvare

1. Først kan du laste ned denne filen
  2. Installer så TeamViewer ved å kjøre filen "1 TeamViewer_Host_Setup"
  3. Installer så Google Chrome ved å kjøre filen "2 ChromeSetup"
  4. Kjør så filen "5 Oppsett tablet maskin"
    1. Denne filen vil endre en del innstillinger på maskinen automatisk,men krever også at enkelte endringer gjennomføres manuelt. De undernevnte vinduene vil åpnes automatisk slik at det skal være enkelt for deg å gjennomføre de nevnte endringene.

1. Oppgavebehandling - Fjern oppstarts programmer
    1. Kan åpnes ved å høyreklikke på startlinjen og velge oppgavebehandling
    2. Klikk på Flere detaljer i Oppgavebehandling
    3. Merk de markerte programmene og trykk Deaktiver. Avslutt med å lukke Oppgavebehandling

1. Deaktiver touch-tastatur
    1. Gå deretter inn på fanen som heter Tjenester/services i oppgavebehandlingen
    2. Finn "Touch Keybord and Hand"
    3. Dobbelttrykk på denne og velg deaktiver.
    4. Avslutt med OK og så lukker du services vinduet

1. Oppstartsprogrammer
    1. Kopier deretter inn de/den filen du vil skal starte opp automatisk inn i denne mappen
      1. FIlen "6 TidsbankenChrome" må ihvertfall legges inn her.

1. Deaktiver Windows startskjerm
    1. Høyreklikk i startlinjen og velg "egenskaper"
    2. Velg fanen navigasjon og fjern følgende markeringer og marker, slik at det er likt som i bildet.
    3. Avslutt med "bruk" og så OK.