Dersom ansatte har for mye plusstid eller minustid vil de få følgende advarsel i sin hjem-meny:

For å kontrollere tidskonto mot maksgrense gjør du følgende:

1. Klikk på "rutiner"

2. Klikk igjen på menypunktet "rutiner"

3. Klikk på "kontrollere tidskonto mot maksgrense"

Velg så dato man ønsker å kontrollere tidskontoen, samt dato man skal legge inn en korrigeringslinje.

Når dette er gjort kan man sjekke tidskontoen. Dersom avviket på tidskonto er OK kan man godkjenne timelinjen ved å klikke på OK-knappen vist under med pil. Dersom tidskonto må reduseres klikker du på "redusere tidskonto".

4. Velg dato for kontroll

5. Velg dato korrigering skal legges inn på

6. Sjekk tidskonto.

Dersom det er flere ansatte på samme dato som har overskredet maksgrensen vil alle vise.