Potensielle feil som kan oppstå i forbindelse med konfigurering av lønnsintegrasjon mot Mamut

Merk  Har det fungert fint frem til en oppdatering har T-linken mest sannsynlig mistet serveren, klikk her for mer informasjon.

• Feilmedling ved overføring (feil identifikator, feil i avdeling osv).

Dette kan tyde på at lønnskjøringen som er gjort i Tidsbanken ikke er gjort med identifikator. Sørg for at innstillingene i lønnsbehandlingen i Tidsbanken sender identifikator og ikke ansattnummer og at dette faktisk er lagt inn pr. ansatt også.

• En Mamut-fil som ikke er blitt kjørt

Dersom denne meldingen dukker opp så er det mulig at ting ikke fungerer slik de skal.

I de aller fleste tilfellene er det nødvendig å manuelt kjøre en fil som ligger i Mamut sin programmappe. Selve filen heter GBAAPIReg.bat. Programmappen ligger som oftest på programfiler på den maskinen hvor Mamut er installert (C:\Programfiler/Mamut). Denne filen trenger man bare å dobbelttrykke på. Så skal det være gjort. Deretter kan man åpne lønnsintegrasjon på nytt og se om meldingen fremdeles står der.

• Feilmelding når jeg åpner lønnsprogrammet

Får du denne feilen når du åpner Mamut lønnsintegrasjon?

Da kan feilen være at en oppdatering har skjedd på enten i Tidsbanken sitt API, eller i Mamut sitt API. Du kan finne løsning på utfordringen her.