Hvor finner du rapporten

Gå til ansattlisten og klikk på nedtrekksmenyen oppe til høyre, velg ansattrapport.

Denne rapporten kan du også finne ved å gå via rutiner og rapportering.

Oppsett av rapporten

Inne i rapporten har Tidsbanken lagt opp ett standard utkast til en ansattrapport. Rapporten kan brukes til å ta ut lister på akkurat de feltene du måtte ønske fra ansattkortet.  For å gjøre dette følger du disse stegene:

1. Trykk på ikonet for å få opp kolonnealternativene.

2. Velg de kolonnene du ønsker skal være med i rapporten.

3. Oppdater rapporten med de nye filtrene dine ved å trykke på oppdateringsknappen.

4. Her kan du lagre rapporten ved å trykke på hjertet.

Klikker du på pilen ved siden av hjertet vil du se rapporter du har lagret tidligere.

Eksporter rapporten

I bunnen av rapporten du har laget er mulig å ta den ut i ulike format.