Dersom prosjekter skal kunne filtreres på "Status", må man tilordne hvert prosjekt en "Status".

Vi begynner med å opprette de aktuelle statusene:

1) Gå innpå et prosjekt, og velg fanen "Prosjektdata". Klikk der på ordet "Status":

2) Du føres da til et nytt skjema der du velger knappen "Ny prosjektstatus":

3) Velg aktuelt navn for status, og klikk på "Lagre":

4) I dette eksempelet har vi valgt statusene "Aktivt" og "Ikke aktivt":

For å tilordne prosjektene en status går vi frem på følgende måte:

1) Gå innpå et prosjekt, og velg fanen "Prosjektdata". Klikk i boksen under "Status", og velg aktuell status for prosjektet:

Merk  Husk å lagre!

For å filtrere prosjektene i prosjektlisten går vi frem på følgende måte:

1) Gå inn på prosjektlisten, og scroll ned til statusvalget nede til venstre. Angi hvilken status du ønsker å vise i prosjektlisten din (I dette eksempelet kan vi velge mellom "Aktivt" og "Ikke aktivt". Vi har valgt "Aktivt" i nedtrekksmenyen):

2) Nå kommer bare prosjekter som er definert som "Aktivt" frem i prosjektlisten.

Se også:

Prosjektmodulen