Stemplekartet i Tidsbanken kan brukes i kombinasjon med geolokasjon på enhetene som brukes ved stempling. Dette vil generere et oversiktlig kart over hvor stemplinger er utført

Stemplekart forutsetter at geolokasjon er aktivert i systeminnstillingene på enhetene ansatte bruker til stempling og at de ansatte har tillatt deling av posisjon. Som administrator finner du kartet i menyen under Rutiner og Rapportering. Velg så Stemplekart.

Har kan du filtrere på dato, inn-/ut-stemplinger, ansatte eller avdelinger. Trykk Vis-rapport. På kartet er innstemplinger merket med grønne piler, mens utstemplinger er merket med rødt

Under kartet får man opp en detaljert oversikt med blant annet koordinater på stemplingene.

Posisjon kan avvike fra hvor den ansatte faktisk befinner seg, da den bare bruker mobilens GPS-posisjon ved stempling. Det er derfor ingen garanti for at posisjonen er helt nøyaktig. Dersom du stempler på enhet som ikke bruker GPS henter den posisjon fra nærmeste WIFI-punkt. Denne posisjoneringen kan ha lavere nøyaktighet enn GPS-målinger