Man navigerer seg inn til innstillingene ved å trykke på rediger oppe i høyre hjørne, også velge "Innstillinger" i neste vindu oppe til høyre.

Tavle-bakgrunn - Her kan du velge hvordan bakgrunnen skal se ut på oppslagstavlen din. Her har du 5 alternativer - Kork, Hvit, Lys grå, Mørk grå og svart

Intervall for rullering - hvor ofte skal den rullere på notatene (bør aktiveres om man har mange oppslag, da vil den endre oppslagene etter ønsket tid.

Intervall for oppdatering - hvor ofte skal oppslagstavlen hente inn nye notater settes her, anbefales å settes mellom 5 og 30 minutter.

Info  Ønsker man å gå tilbake til oppslagstavlen trykker man på Se oppslagstavle, ønsker du å komme tilbake til listen velger du Liste