I Tidsbanken har du mulighet til å velge hvilke tilgang du ønsker at dine ansatte skal ha. Du har blant annet mulighet til å la de ansatte legge til egne timer, eller avslutte prosjekt og aktiviteter eller stemple via personlig lenke.

En ansatt

Endring i tilgangen til en ansatt gjøres i ansattkortet til den ansatte. Der velger du fanen "Tilgang".

Du har nå mulighet til å endre den ansatte sin tilgang ved å endre dette i nedtrekksmenyen til det du ønsker å endre, og deretter trykke lagre.

Ansattgruppe

For å endre tilgang/rettigheter for en hel ansattgruppe, må den gitte ansattgruppen velges under kartotekmenyen. I redigeringsvinduet til den gitte ansattgruppen velges fanen Tilgang:

Deretter klikker man på nedtrekksmenyen for den/de spesifikke punktene de ansatte i gruppen skal få tilgang til, velger "Ja" og klikker lagre:

Dersom man endrer på tilgang-fanen i en ansattgruppe vil dette påvirke ALLE ansatte som hører til i denne ansattgruppen. Det som ligger inne i ansattgruppen er det som vil stå som "gruppestandard" når du ser på tilgangen til en ansatt.