Når du er i Timelisten kan du få frem periodene Denne uke, Forrige uke og Denne måned. Det er også fort gjort å endre visning til en egendefinert periode. Følg fremgangsmåten under for å endre visningsperiode.

Gå til Timelisten, via rutiner i sidemenyen. Klikk deretter i datofeltet oppe til høyre.

Du vil da få opp valg om å vise Denne uken, Forrige uke, Denne måned, eller Tilpasset. Om du trykker på Tilpasset vil du selv ha mulighet til å velge perioden ved å bruke de to kalenderboksene. Du velger da fra dato med det første klikket og til dato med det andre. Perioden du velger vil da være markert med en lys blåfarge. Deretter må du trykke på Bruk

Utifra hva du ønsker å se og gjøre i timelisten vil det være forskjellige periode-visninger som vil være best egnet å bruke.

Du vil da få en oversikt over perioden du har valgt i timelisten. Det er ikke mulig å velge mer enn 1 mnd om gangen.