Hvis man skal endre lønnsart på en timelinje, og ser at det mangler opptil flere lønnsarter i nedtrekkslisten over lønnsarter, er det antagelig fordi det ikke er bestemt at alle lønnsarter skal vises i timelisten i "Innstillinger".

For å få opp alle lønnsarter i nedtrekkslisten på en timelinje i timelisten, må man gå inn på "Innstillinger" og hake av for "Vis alle lønnsarter i timelisten".

Hvis haken er fjernet på "Vis alle lønnsarter i timelisten", vises kun de lønnsarter som er registrert i ansattegruppen den ansatte tilhører som man er inne på i timelisten.

Framgangsmåte:

Klikk på skiftenøkkelen helt nede til høyre , og klikk deretter på InnstillingerHak deretter av for Vis alle lønnsarter i timelisten og trykk på Lagre.

Alle lønnsarter som er registrert i kartoteket, skal nå komme fram i nedtrekksmenyen i timelisten.