I noen tilfeller kan det være nyttig å se hvor mange timer som var forventet på en ansatt denne dagen. Dette kan du hente frem i timelisten til den ansatte.

Dette kan du se ved å klikke deg inn på timelisten til den ansatte. Her trykker du på "tilpass" oppe i høyre hjørne. Du vil da få valg over ting du ønsker å ha synlig i timelisten. Du huker deretter av for "forventet tid" og trykker oppdater.

Du vil da få opp en kolonne med "forventet", som vil vise hva som er forventet tid for den ansatte denne dagen.

Dersom man legger inn en vakt/forventet arbeid i etterkant av  at man har registrert inn en timelinje, vil IKKE den forventede arbeidstiden endre/oppdatere seg.

Dersom en ansatt har en forventet arbeidstid i bemanningsplanen eller i arbeidstidsparameteret en bestemt dag, vil det dannes et avvik på dette dersom man stempler/registrerer inn mer eller mindre tid denne dagen.