I enkelte tilfeller ønsker man ikke at lønnsarten skal telle med på lønnskostnadsrapporten. Dette kan for eksempel være ved fravær eller ferie.

Hvordan legge til/ta bort markering til lønnskostnadsrapport

1. Klikk på skiftenøkkelen nede i høyre hjørne

2. Velg kartoteker

3. Velg lønnsarter

4. Klikk deretter på lønnsarten du ønsker å ha med/ta bort fra lønnskostnadsrapport

5. Marker eller ta bort markering, alt etter som den skal være med på rapport eller ikke

6. Klikk på oppdaterings-ikonet for å oppdatere alle registrerte timelinjer med denne lønnsarten

Det er ikke alltid det blir riktig eller nødvendig og oppdatere registrerte timelinjer, dette tar du en vurdering på selv.