I Excelarket som dere skal fylle ut er det 7 arkfaner; Informasjon, Firmainformasjon, Avdelinger, Ansatte, Roller, Lønnsarter og Vakter-Skift.

Konfigurasjonsarket finnes her

Informasjon: 

I denne arkfanen er det litt informasjon om hvordan konfigurasjonsarket skal fylles ut. 

 

 

 

Firmainformasjon: 

I denne arkfanen legger man inn de opplysningene som etterspørres i øvre del av skjemaet. I nedre del av skjemaet ønsker Tidsbanken at dere oppgir hvilke overtidsregler som gjelder. Altså etter hvor mange timer skal Tidsbanken beregne mertid, og videre om mertid skal beregnes som overtid til utbetaling eller timer til Tidskonto?  Eller kanskje en blanding av disse? Evt. klokkeslett som gjelder for mertidsberegning.

 

 

 

Avdelinger: 

I denne arkfanen ønsker vi at dere legger inn bedriftens ulike avdelinger. Registrer inn både navn og avdelingsnummer. Om dere ikke oppgir avdelingsnumre vil Tidsbanken sette dette. 

 

 

 

Ansatte: 

I denne arkfanen ønsker vi diverse informasjon om de ansatte. Her er det viktig at de ansatte settes opp med ansattnummer og avdelingstilhørighet til en avdeling. Dersom ansatte arbeider i ulike avdelinger skal de likevel bare settes opp i en avdeling i dette skjemaet. Dette definerer avdelingstilhørigheten, og påvirker ikke muligheten for å planlegges på ulike avdelinger. Dersom mobiltelefon og E-post ikke registreres inn, kan de ansatte selv registrere dette ved senere pålogging.

Det er videre viktig å få med om de ansatte har fastlønn eller timelønn, og om det skal beregnes overtid av mertid, eller om det skal benyttes Tidskonto for de ansatte. Tidskonto vil si at mertid spares til en senere avspasering. 

 

 

 

Roller: 

I denne arkfanen er det kun de ansatte som har ROLLER I TIDSBANKEN som skal registreres. Det betyr at de som skal være administratorer eller avdelingsledere i Tidsbanken må settes opp som dette slik at Tidsbanken kan gi riktige tilganger her. Man skal IKKE oppgi den ansattes rolle i bedriften her!

 

 

 

Lønnsarter: 

I denne arkfanen registreres de ulike lønnsartene som dere bruker i deres lønnssystem. Ta med både navn og nummer her, så går overføring av lønnsgrunnlag fra Tidsbanken raskt og greit fra første forsøk! Lønnsarter med numre finner dere i lønnssystemet, eller ved å kontakte deres lønnsansvarlige. 

 

 

 

Vakter-Skift: 

I denne arkfanen registrerer dere eventuelle skiftordninger med klokkeslett for de ulike skiftene, eller dersom dere har ulike typer arbeid / vakter. Eks. kan man her føre opp "Tidligvakt" fra klokken, og til klokken, og "Senvakt" fra klokken og til klokken. Dersom dere bare har en arbeidstid i firmaet er denne fanen ikke aktuell. 

 

konfig