Aktiver flere faner på prosjekt og få rask tilgang og oversikt over prosjektlinjer, aktiviteter, timer og varer.

Fremgangsmåte

Prosjektmodulen viser som standard et bestemt antall faner. Dette er Status, Fremdrift, Prosjektdata, Rapporter, Tidsplan, Fakturabehandling og Meny. Det er mulig å legge til flere faner ved behov. Endringen som legges til er universalt for alle prosjekter, men innstillingen gjelder kun for deg. Dersom andre ansatte ønsker denne, eller en annen visning, må de gjøre denne endringen i sin bruker.

Start med å velge et vilkårlig prosjekt fra prosjektlisten. Innstillingene du velger vil vises for alle prosjekter.

Gå deretter til fanen Meny og velg Innstillinger. Under Globale kan du velge hvilke faner du ønsker å vise.