Dersom stempleskjermen er gått i lås, og det er meldinger fra McAfee på den, kan løsningen være å avinnstallere McAfee. Da stempleskjermene bare benyttes opp mot Tidsbanken er de ikke særlig utsatt for virus, og trenger derfor ikke denne beskyttelsen.

Merk  Før du går i gang med å slette programmet må du koble til tastatur, og evt. mus om du ønsker det!

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne programmet fra stempleskjermen:

1) Gå inn på "Kontrollpanel" ved å klikke deg inn i mappen, eller ved å søke deg fram som vist nedenfor (Se nedenfor dersom Tidsbanken kjører i hele vinduet):

Dersom Tidsbanken kjører i fullskjermvisning trykker du på Windowsknappen (eller flaggknappen). Du kommer da til Startmenyen, og får tilgang til kontrollpanelet.

2) Velg "Avinstaller et program" (På eldre maskiner kan det stå "Slett program" eller liknende.):

3) I listen som kommer opp, velger man "McAfee", og trykker "Enter".

Her ser du McAfee i listen. Velg denne, og hak deretter av for å fjerne alt av McAfee-programvare:

4) Programmet avinstalleres, og etter at denne prosessen er ferdig kjører men en restart av maskinen slik at sletting fullføres.

5) Stempleskjermen skal nå starte opp igjen i vanlig Tidsbanken-modus.