For at godkjente timer skal tilgjengeliggjøres for eksportert til eksternt system må du gjennomføre Standard eksport av timer  som vist under. 

  1. Naviger til rutineoversikt via menypunktet rutiner. 
  2. Velg rutinen Standard eksport av timer
  3. Trykk på Klargjør timer for eksport

Når dette er gjort vil alle timer som er godkjent bli tilgjengeliggjort for ekstern eksport og dermed ligge klar for at en eventuell integrasjon kan plukke de opp. 

Merk: Det er kun godkjente timer som blir overført til eksporttabell og således kvalifiserer for å bli eksportert.


Merk: Blir timelinjer som er overført endret i Tidsbanken i ettertid, vil det overføres en minuspost for den opprinnelige timelinjen samt at linjen slik den framstår nå overføres. På den måten er man sikker på at sum timer alltid stemmer overens i Tidsbanken og det systemet timene overføres til.

Merk: Tallet i feltet (herav X ikke overført) vil i de aller fleste tilfeller alltid være høyere enn 0 og kontinuerlig økende, dette på bakgrunn av at de fleste systemer som henter timer ikke ønsker alle timer. For eksempel vil det ligge klar fraværstimer som enkelte systemer ikke ønsker, andre tilfeller kan være at det ligger klar timer som ikke er ført mot prosjekt og dermed vil ikke ERP systemet hente disse, med flere scenarioer.