For forenkelt pålogging kan du med fordel opprette et bokmerke med personlig lenke. Du slipper da logge inn manuelt.

Naviger til den siden i Tidsbanken du ønsker å lage et bokmerke til. Vi anbefaler å gjøre det fra hjem-menyen.

Nb! Punktliste under videoen.

1. Klikk på skiftenøkkelen nede til høyre hjørne, deretter Lag bokmerke

2. Du får da opp et bilde som viser din personlige lenke. Trykk på lenken.

3.  Lenken er nå kopiert inn i adressefeltet.

4.  Lagre denne lenken som bokmerke (). Fremgangsmåte avhenger av nettleseren din, eksempelet viser hvordan du gjør dette i Google Chrome

Du kan som administrator styre om hvem som skal kunne stemple gjennom innlogging med personlig lenke eller ikke. Se her