Merk  Skal ansatte legger til filer på prosjekt, må man gi den ansatte menypunktet filer til prosjekt

Den ansatte klikker på menypunktet Filer til prosjekt i hjemmenyen sin

De blir da møtt med følgende vindu hvor de kan søke i prosjekter og finne prosjektet de skal legge til filer på.

Når de har valgt prosjektet vil de kunne velge filer lokalt, alternativt kan de ta ett bilde (da med telefonen sin) for å legge inn på prosjektet.

Valgte de feil prosjekt må de trykke avslutt og gå tilbake til start.