Enkelte elementer i Tidsbanken kan du selv bestemme bakgrunnsfargen på, eksempler på dette er Arbeidstype og Ressurstype.

Valg av farge skal være enkelt og det benyttes derfor en felles fargevelger uavhengig av hvilket element du ønsker å bytte farge på. Fargepaletten er basert på Tidsbankens hovedfarger og består av 70 farger.

Hvordan bytte farge

1. Trykk på skiftenøkkel nede til høyre på siden du står på.
  2. Trykk på kartoteker
  3. Gå til arbeidstyper
  4. Klikke på rediger ikonet for å åpne fargevelgeren

5. I fargevelgeren kan du trykke på fargene for å se en fohåndsvisning nede i venstre hjørnet. Når du har funnet en farge du er fornøyd med trykker du på Velg
    Info  Alle farger har et unikt nummer slik at du enkelt skal kunne se hvilke farge som valgt på et element.

6. For å lagre den nye fargen er det viktig at du husker å trykke Lagre i samme bildet som du fant rediger ikonet.

Info   Tekstfargen gis automatisk basert på hvilken bakgrunnsfarge du velger. Tekstfargen er enten hvit eller svart.