Når man står i hovedmenyen, eller hjemmenyen kan man klikke seg inn i Timelisten. Her registrerer man timelinjer dersom en ansatt har glemt å stemple en dag, eller dersom man skal registrere fravær.

Man registrerer bare inn hele timelinjer via Timelisten. En hel timelinje har både inn- og utstemplingstidspunkt.

Dersom man skal registrere inn en ansatt som er kommet på jobb, og som selv kan stemple ut senere, eller ansatt som har glemt å stemple ut, gjør man dette i ansattlisten. Les mer her!

Følg denne fremgangsmåten for å registrere inn en timelinje i Timelisten:

Klikk på pluss-tegnet, i kolonnen Dato for den dagen du vil legge til en linje. Du får nå opp flere valg, avhengig av innstillinger for den aktuelle ansatte:

Du kan stemple inn en eller flere tomme timelinjer hvis du vil sette tidspunktene manuelt.

Du kan stemple inn fra planlagt vakt eller arbeidstidsparameter. Parameteret er definert i ansattgruppen.

Du kan velge Fyll ut dagen dersom en ansatt er delvis sykmeldt, og har arbeidet en halv dag, og man skal fylle ut resten av dagen med "Sykdom" eller lignende. Les mer om Fyll ut dagen her

Man kan velge "Serieregistrering". Dette valget gir mulighet for å registrere inn en arbeidstype som ferie eller sykdom, over en periode. Les mer om Serieregistrering her.

Når man har registrert inn en ny timelinje, er det mulig å redigere på inn- og utstemplingstidspunktene i timelinjen.

Dette gjør man ved å klikke i fra/til -feltene for så å endre tidspunktene til det som er riktig. Avslutt med å lagre.

Dersom man ønsker en annen arbeidstype, klikker man på arbeidstypen, og velger fra nedtrekksmenyen. Avslutt med å Lagre.