Merk  Ved å endre på frasene kan man påvirke teksten på knapper rundt i Tidsbanken, og gjøre ting forvirrende hvis man ikke tenker seg om.

Hvordan setter man dette opp?

For å sette opp nye fraser eller importere de siste fra Tidsbanken AS, så må man endre URL-linken sin til å slutte med fraser.asp

Dette gjør man i adressefeltet i nettleseren, og etter endringen skal det se omtrent slik ut:

Da kommer man inn i følgende vindu:

Her inne vil man kunne se IDen på fraser som har lagt inn i Tidsbanken. De med en blå bakgrunn er låst, og vil ikke slettes når man bruker hurtigknappene for sletting i toppen.

Her kan man tilføye sine egne fraser ved å trykke på Opprett ny eller Importere inn de siste frasene fra Tidsbanken AS.

Info  Har man vært kunde siden før 1.6.2015 - må man gjerne trykke på knappen Slett alle ulåste inkludert nynorsk for så å trykke på Importer, etter dette er gjort har du fått de siste frasene i Tidsbanken.

Etter man har oppdaterte frasene, må man også oppdatere lokallageret på maskinene hvis man vil se en umiddelbar effekt.