Når du skal eksportere til Visma Contracting må du fylle ut følgende skjema.
Her kommer kun godkjente timer ført mot prosjekt med.

• Legg inn ønsket periode, fra/til dato.
  • Hvis dere har et konkret filnavn kan det legges til, om ikke får den som standard ImpTime.xml
  • Du kan så filtrere timene etter ett bestemt prosjekt om du ønsker det, Tidsbanken anbefaler å ta med alle prosjekter.
    Filtrerer man på prosjekt må man påse å merke timene som overført for å unngå dobbelt overføring.
  • Hvis du kun skal ha timene til en konkret avdeling kan du velge det.
  • Under Tabell kan du velge mellom to forskjellige:
    • tblTimeregistrering_behandlet vil si at du henter det rett fra timelisten, registreringer mot alle lønnsarter.
    • tblTimeeksport her må timene være behandlet gjennom Standard eksport av timer først, her får man da luket ut eventuelle lønnsarter som ikke skal være med til lønn (f.eks manuell justering av tidskonto).

• Videre må du ta stilling til følgende alternativer:
    Ønsker du å ta med timer fra tidligere må du passe på at enkelte timer kan komme dobbelt.
    Vi anbefaler å merke timer som overførte for å unngå dobbeltoverføringer.

Når alle punktene er gått gjennom er du klar for å trykke på Eksporter. Filen lastes da ned, viktig at denne ikke åpnes, men at du heller velger å åpne i mappe for å flytte den til mappen for import.

Les også: Importere til Visma Contracting